Sztárok

Vége! Nem vezet többé műsort a gyönyörű magyar tévés

“Lehetőségem volt átgondolni, mire is vágyom igazán”

Ismét költöznek

Csak kapkodják a fejüket Tücsi közösségi oldalainak követői: egyik nap még Amerikából csekkol be, pár nappal később egy osztrák síparadicsomból, a napokban pedig újra Pesten láthattuk. Tücsi vőlegénye, Sofron István jégkorongozó tavaly a Wichita Thunder csapatához szerződött, ahová Tücsi is elkísérte, így a 2017-es évek őszét Amerikában töltötték. Decemberben azonban a 29 éves magyar csatárnak szerződést ajánlott az osztrák Villach SV csapata, és úgy döntöttek, hogy élnek a lehetőséggel, így a pár a karácsonyt repülőtereken töltötte, hogy minél hamarabb Ausztriába érjenek. Ez a sok utazgatás és életmódváltás azonban lemondásokkal jár...

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.