Sztárok

Kylie Jenner volt férje brutális ámokfutást rendezett egy klubban, a rendőrség még mindig nyomoz

Travis Scottot, a 30 éves rappert és lemezproducert, aki nemrég vált el Kylie Jennertől, a New York-i rendőrség körözi egy szerda kora reggeli, manhattani éjszakai klubban történt összetűzéssel kapcsolatban.

Ámokfutást rendezett

A rapper, akinek valódi neve Jacques Bermon Webster II, állítólag hajnali fél négy körül szóváltásba keveredett egy hangmérnökkel a 41. utcai Club Nebulában - közölték rendőrségi források az NBC New Yorknak.

A helyzet eszkalálódott, és Scott állítólag ököllel arcon ütötte a technikust - mondta a rendőröknek a sértett. Nem voltak látható sérülései, amikor bejelentést tett, és nem is panaszkodott fájdalomra akkoriban - mondták a New York-i rendőrségi források. Az állítólagos ütés után Scott állítólag 12 ezer dolláros kárt okozott egy hangszóróban és egy videoképernyőben, mielőtt elhagyta a helyszínt - tették hozzá. Utoljára egy ismeretlen járművel látták távozni.
Kattints a további képekért!

Forrás: Nbcnewyork Fotó: GettyImages

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.