Váratlan bejelentést tett Tóth Gabi

Tóth Gabi a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, milyen nehéz döntést kellett meghoznia, hogy megvalósíthassa egy régi álmát. Sokakat elszomorított.

Tóth Gabi komoly döntést hozott

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Tóth Gabi úgy döntött, ismét elindul A Dalban, hogy ő képviselhesse hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ehhez stílust is váltott, Hosszú idők című dalát Totova néven mutatta be a közönségnek. Egy ilyen produkcióban részt venni hatalmas felelősséggel jár, ráadásul nagyon sok időt kell rászánni, ezért Gabi döntésre kényszerült. Mostantól egy ideig nem áll egy színpadra nővérével, Tóth Verával, közös koncertjeik időhiány miatt elmaradnak.

"Kedvesek!
Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Sister Act műsor 2017-ben a televíziós színházi elfoglaltságaim, stílusváltásom, alkotói elvonulásom miatt bizonytalan ideig szünetel az Orfeumban. Ezen feladatok nyomán kialakult kötelezettségeim miatt már a január 31-re meghirdetett koncerten való fellépést sem tudom vállalni, így a Sister Act műsor helyett a testvérem, Vera koncertsorozatai kerülnek megrendezésre, vendégművészekkel!
Megértéseteket köszönöm és sajnálom, ha szomorúak vagytok emiatt.. Igyekszünk a jövőben még szebb, jobb, még igényesebb műsorokat színpadra vinni. Ehhez néha el kell vonulni, meg kell újulni! Én is ezt teszem most!
Szép hétvégét Mindenkinek!" - írta Facebook-oldalán Gabi, amit aztán az Instagramon is megosztott.

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!