Tóth Gabi férje elárulta, terveznek-e második babát

Tóth Gabi és Krausz Gábor életük legboldogabb időszakát élik. Gyerekük, Hannaróza egyre nagyobb, és csodálattal nézik, ahogyan nyit a világra. Hogy lesz-e második baba, és ha igen, mikorra tervezik, arról most a férj mesélt.

Felélték a tartalékukat

Krausz Gábor ritkán nyilatkozik, ám most kivételt tett, és eddig soha nem hallott történeteket mesélt arról, hogyan élték át és hogyan élték meg a koronavírus-járványt Tóth Gabival. A Hot! magazinnak adott interjújukan természetesen az a kérdés is szóba került, hogyan állnak a testvér kérdéshez.

"Amikor összejöttünk, tisztában voltam vele, hogy Gabi nem egy otthon ülő háziasszony típus. Ez apaként és férfiként is hatással volt az egómra. Megszólalt a családfenntartó énem, hiszen arra neveltek, hogy ha bármi történik, nekem mint férfinek el kell tartanom a családomat. Át kellett kicsit állítanom az agyamat, és visszavennem a büszkeségemből. A megismerkedésünk óta saját házra gyűjtöttünk. Ám a helyzet miatt, szinte már minden tartalékunkat feléltük, de nem panaszkodunk. Amikor eldőlt, hogy hosszú hónapokig otthon kell maradnunk, tudtuk, hogy csak két opciónk van: vagy rámegy erre a házasságunk vagy megerősödik. Megbeszéltük, hogy az első nem történhet meg. Egyensúlyba kellett hozni a kapcsolatunkat ebben az új helyzetben is. Egymásra voltunk utalva, és egymásban tartottuk a lelket. Nem úgy voltunk beállítva, hogy 0-24-ben gyereket neveljek, de ezt is megtanultuk! Ha folyamatosan munkával telik az elmúlt időszak, akkor nem láttam volna felnőni a kislányomat, elszalasztom a legfontosabb pillanatokat. Ha nincs járvány, akkor nem tudtam volna ennyi időt tölteni a családommal. Ezt a köteléket viszont, ami most kialakult, már senki nem veheti el tőlem" - kezdte Krausz Gábor a lapnak.

Lapozz, Krausz Gábor mesélt a testvéri kötelékről és a második babát érintő kérdésekről is!

Oldalak