Tóth Gabi döbbenetesen máshogy néz ki: vége a szőke korszaknak - fotó

Tóth Gabi sosem volt a megszokások rabja, legalábbis ami a stílusát illeti: az énekesnő az évek során számtalan alaklommal variált a megjelenésén, most pedig elérkezettnek látta az időt, hogy ismét újítson.

Új külsővel hódít

Tóth Gabit 2004-ben ismerte meg az ország, amikor jelentkezett a Megasztár második szériájába: egészen a harmadik helyig menetelt, s egyben ő volt a legjobb helyezést elért női előadó a szériában. Ezt követően nem volt megállás a siker felé vezető úton: sorra jelentek meg legújabb számai, rajongótáborának létszáma pedig azóta is egyre csak növekszik, a munkájában elért sikerek mellett pedig a magánélete is szépen alakult, mára pedig egy csodaszép kislány édesanyja. A 33 éves énekesnő arról is híres, hogy már a debütálása idején sajátos stílust képviselt, az évek során pedig nem egy alkalommal láthattunk tőle látványos átalakulást – a híresség egy korábbi interjúban elárulta, nem fél a változástól és elég bátornak érzi magát ahhoz, hogy újabb és újabb dolgokat próbáljon ki. Igaz, jó ideje lehorgonyzott a rövid, szőke frizura mellett, és sokan hitték, hogy ettől már nem fog többé eltérni, ám Gabinak ismét sikerült meglepetést okoznia: további részletek a galériában!

„Sokan szeretnének bátrak lenni, és leginkább akkor érzem ezt, amikor gyűlölködő üzeneteket kapok. Nagyon szeretne ő is bátor lenni, mert titkon ő is vágyik arra, hogy mindent kipróbáljon magán” – nyilatkozta korábban az énekesnő Lilunak a YouTube-on futó MAKEUP/DOWN című műsorban.
Kattints a további képekért!

Tóth Gabinak egyetlen fotóval sikerült felmelegítenie a rajongók szívét.

Leadfotó: Facebook/ Tóth Gabi

Oldalak