Komoly betegséget állapítottak meg Tóth Gabinál – Szülése óta küzd vele az énekesnő

A népszerű énekesnőnél kislánya, Hannaróza születése után jelentkeztek a problémák, az orvosok ekkor diagnosztizálták a súlyos betegséget.

Most először beszélt róla a nyilvánosság előtt

Tóth Gabi az elmúlt hetekben főleg Tóth Andival zajló internetes vitája miatt került a bulvár hasábjaira: a két énekesnő közt ugyanis hatalmas feszültség dúlt, amit a nyilvánosság előtt és annak segítségével sem sikerült rendezniük. Tóth Gabi azonban kiállt kolleganője mellett, és védelmébe vette őt, így a problémák elcsitulni látszódnak – most viszont kiderült, hogy az énekesnő a szülése óta egy autoimmun betegséggel küzd.

Tóth Gabi a www.csalad.hu weboldalon mesélt először arról, hogy az orvosok pajzsmirigybetegséggel, Hashimotóval diagnosztizálták – írja a Metropol. Az énekesnő elárulta, hogy korábban még semmilyen fórumon vagy interjúban nem beszélt a komoly problémáról, ami a szülést és a szoptatást követően derült ki.
Kattints a további képekért!

A műsor során több versenyzőt is ért már kisebb-nagyobb sérülés, így ennek lehetőségével mindannyiuk számol – azt azonban Kőnig Anna sem gondolta volna, hogy a hétfői versenynapon olyan csúnya balesetet szenved majd, hogy miatta félbeszakítják a futamot.

Leadfotó: instagram.com/tothgabi

Oldalak