Tóth Andinál betelt a pohár és visszavágott: nem kímélte a kommentelőket

Egyre nő a tábora azoknak, akik támadják és kritizálják Tóth Andit a viselkedése miatt, hogy rossz példát mutat a fiataloknak. Az énekesnő megelégelte a szapulást és egy videóban kifejtette a véleményét.

Egy kép indította el a lavinát

„Ahol a gerincproblémám kezdődik. Fél életem a kocsiban #lifeincar #singer #sleepy” – írta a hétvégén az Instagram-fotója mellé Tóth Andi, aki valószínűleg épp egy koncertjére igyekezett vagy onnan tartott hazafelé.

A képen nyilvánvaló a probléma: nem éppen biztonságos a póz, amit az énekesnő felvett az anyósülésen. Kimondottan veszélyes, de remélhetőleg csak a kép erejéig helyezkedett el így.

Viszont ez a húzása elképesztő indulatokat váltott ki az emberekből és azóta is tart a kommentháború és mást sem olvasni, minthogy az életstílusa romboló, káros hatással van a gyerekekre és a kamaszokra egyaránt. Bár nem érdekli Andit, hogy mit mondanak róla, de megelégelte az őt kioktató szülők hadjáratát.

Az énekesnő rendesen kiosztotta a kommentelőket

Rengetegen támadják Tóth Andit, hogy rossz példát mutat a fiataloknak a viselkedésével, ezért egy majdnem kétperces videóban megosztotta a saját álláspontját:

„Muszáj reagálnom erre a kommentháborúra. Amit nagyon élvezünk olvasni, ahogy az a sok megszomorodott, besavanyodott, frusztrált ember kínlódik és próbálja levezetni rajtam a saját elégedetlenségét.” – kezdi ütösen Andi a videóban - "Két dolgot kell tisztáznunk. Az egyik, az a példamutatás, amit kényszeresen akartok rám erőltetni. Azért jöttem fel ebbe az országba 15 évesen, hogy énekeljek, hogy a dalaimmal valamit adjak, ha tudok. Ebbe a munkakörbe nem tartozik bele a példamutatás. Mindenkinek van egy anyja, egy apja, ha szültetek, neveljétek.”

Andi azt is kifejtette, hogy az őt követő korosztály inkább a 20-as, 30-as éveikben járó felnőttek. A tizenévesek a követők 4 %-át teszi ki, míg a kommentekben kritizáló anyukák és apukák pedig ennek a négyszeresét. – és még egy Instagram statisztikával is alátámasztotta igazát a videóban.

Végezetül mindenkinek sok sikert kívánt az önmegvalósításhoz.

leadkép: instagram

Oldalak