Tóth Andi őszintén vallott szerelmi életéről: elárulta, kivel és hogyan történt az első csókja

Az énekesnő a tőle megszokott kendőzetlen stílussal és jókedvvel árulta el, kivel és hogyan esett meg az a bizonyos első csók - egy igazi rosszfiú volt az illető.

Az a bizonyos első csók és első szerelem

A gyönyörű Tóth Andi az elmúlt időben igazán megosztó személyiség lett idehaza: sokan elismerik tehetségét, amit nemcsak énekesnőként, hanem táncosként is bizonyított a Dancing with the Stars új évadjában Andrei Mangra oldalán, többen viszont még mindig inkább botrányaira, keresetlen szavakkal megfogalmazott nyilatkozataira figyelnek vele kapcsolatban. Azt azonban nem lehet elvitatni, hogy Andi csodás hangja mellett hihetetlen mozgással is büszkélkedhet, amit adásról-adásra bizonyít a nézőknek, a zsűrinek, na meg persze partnerének. Ma este lesz a TV2 műsorának negyedik élő adása, ahol Andi és Andrei ismét megmutathatja tudását, az énekesnőt pedig nemsokkal a produkció előtt ki is faggatták egy videóban első csókjáról, valamint első szerelméről, Andi pedig természetesen – ahogy azt tőle már megszokhattuk – kendőzetlenül vallott magánéletéről a kamerák előtt.

Az énekesnő elárulta, hogy olyan személyiség, aki egyáltalán nem rágódik a múlton – számára nagyon fontos, hogy tisztázzon egy szituációt, hiszen ha ez nem történik meg, előfordulhat, hogy évekkel később is feljön benne a dolog, éppen ezért mindig, mindent nagyon alaposan átbeszél az illetővel vagy barátaival, majd elfelejti az egészet és tovább lép. Mint mondja, éppen ezért soha nem bánt meg életében semmit, na persze volt olyan, ami máshogy alakult, mint tervezte, de úgy van vele, hogy minden úgy jó, ahogy most van.
Kattints a további képekért!

A Dancing with the Stars versenypárosa közt a próbákon és a táncparketten is forr a levegő, egyszerűen már nem tudják tovább titkolni egymás iránt érzett vonzalmukat – na de nem is úgy tűnik, mintha akarnák.

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak