Sztárok

Félreértés történt az árakkal: Tóth Andi reagált a ruhamárkáját ért kritikákra

Tóth Andi nemrégiben indította el saját ruhamárkáját, a Backoff termékei pedig úgy tűnik, kissé megosztják a közvéleményt.

Kritika érte az árakat

A néhány napja startolt ruhamárka igencsak nagy port kavart, sokan úgy vélik, az árak túlzottan magasak. Tóth Andi természetesen kiáll márkája mellett, hiszen minőségi és nagyon stílusos darabokról van szó, ezért határozottan osztotta meg véleményét az elégedetlenkedőkkel. A vásárlók és több híresség is csodálkozik az árak láttán, az énekesnő viszont egyáltalán nem ért egyet a felháborodókkal, ezt egy közösségi média oldalán posztolt bejegyzésben is kifejtette. Olvass tovább!

Tóth Andi korábban már kifejtette, hogy a ruhák árai azért magasabbak az átlagnál, hiszen a minőségük is átlagon felüli. Emellett pedig akadt néhány félreértés a ruhák árát illetően, melyet igyekezett minél hamarabb tisztázni az énekesnő.
Kattints a további képekért!

A szexi énekesnő ezúttal sem szégyenlősködött: legújabb Instagram-bejegyzése igen merészre sikeredett, követői pedig nem tudnak betelni a látvánnyal.

Leadfotó: TV2, forrás: blikk.hu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.