Megható történet: Törőcsik Mari lányaként szereti Hernádi Juditot

Elmesélte, mikor és hogyan alakult ez így.

Törőcsik Mari lányaként szereti Hernádi Juditot

Tegnap este ítélték oda az idei Psota-díjat az arra legérdemesebb színésznőnek. A döntőbírák 90 jelölt közül választottak, a győztes pedig Hernádi Judit lett. Ezt az elismerést, amelyet Psota Irén emlékére alapítottak, 2017-ben ítélték oda először, akkor Hegyi Barbara kapta. A mostani győztesnek a velemi otthonában lábadozó, imádott Törőcsik Mari üzent egy kedves történettel, arról, amikor egyszer kiment elé a vasútállomásra.

"Odaálltam a mozdony mellé, mert gondoltam, előrejösztök, mert csak ott lehet kimenni a várótermek felé. Ott állok, egyszer csak észrevettél, jöttél, már majdnem szaladtál, annyira gyorsan jöttél, rám borultál és elkezdtél zokogni. Mondom, úristen! Valami baj van? És azt mondtad nagy nehezen, hogy utoljára anyám várt így a vonatnál" - mesélte Törőcsik, majd folytatta.

"Azóta mindig azt játszottuk, hogy én vagyok a te anyád. Örülök, hogy te kaptad ezt a díjat, mert nincs annál nagyobb öröm, mint amikor a saját szakmája szavaz az emberre. Úgyhogy gratulálok neked, drága, és légy boldog és néha gondolj rám, Törőcsik Mariska voltam" - fejezte be a színésznő, Hernádi pedig könnyes szemmel hallgatta.

Leadfotó: mediaklikk.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!