Elkelt Hollywood legkapósabb agglegénye – Ez a szépség csavarta el a fejét

Legutóbb akkor figyeltek ennyien a brit szívtipróra, amikor Taylor Swifttel járt, annak pedig már lassan öt éve... Egy ideje pletykálnak már róluk új kedvesével, de most jelentek meg először nyilvánosan egy párként.

A nők bálványa

Kétségtelen, hogy Tom Hiddlestonért odavannak a nők. A Thor-filmekből ismert Loki megformálójának azonban nem szokása nagydobra verni, hogy éppen kivel randizik. Kevés korábbi kapcsolatáról lehet tudni, ezek közül is kiemelkedik egy. 2016 nyarán nagy hírverést kavart, amikor összejött Taylor Swift énekesnővel.

A popsztár épphogy csak lezárta évekig tartó kapcsolatát a DJ Calvin Harrisszel, és máris a brit színésszel látták táncolni a Met-gálán. Innentől megállíthatatlan volt a pletykaáradat, és nem is kellett sokáig várni arra, hogy naponta új fejleményeket kapjunk a bimbózó románcról. Eleinte úgy tűnt, minden tökéletes, végre mindketten boldogok és révbe értek. Nyilvánosan csókolóztak, Hiddleston egy „I love T.S.” feliratú trikóban mászkált az utcán, majd amilyen hirtelen lángolt fel köztük a szerelem, olyan gyorsan szakítottak is.

Szeptemberben már külön voltak, Swift egy évvel később megjelent albumán pedig számos utalást fedeztek fel a rajongók a kapcsolatot illetően. Ezek alapján Tom volt az, aki segített túllépni Taylornak az exén, de sajnos ennél több nem lett a dologból. Kár, pedig szép pár voltak.

Hiddleston így viszont újra szingli lett, és egészen eddig nem is sikerült senkinek huzamosabb ideig lekötnie. Most azonban ez megváltozott…

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2