Tolvai Renit elveszi Kállay-Saunders András?

Tolvai Renáta Kállay-Saunders Andrással szeretné leélni az életét. Hogy elolszlassák a találgatásokat, a pár mindenkit szeretne megnyugtatni, őszinték az érzelmeik.

A New York-i srác már abban gondolkodik, hogy megkérje menyasszonya kezét, immáron hivatalosan is. Tudjátok, gyűrű meg minden. A Megasztár döntő óta eltelt hónapok során egyre folytak a találgatások, vajon miként alakul a nyilvános vallomással indult kapcsolatuk? Reni tegnap a Bors szerkesztőségében állt olvasói rendelkezésére: A chat szövegét itt találjátok.

 

 

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.