Sztárok

„Irány Hollywood!” – Szexi dívaként ragyogott Tolvai Reni: mesés fotók készültek az énekesnőről, rajongói szerint nincs nála szebb

Tolvai Renit elképesztő adottságokkal áldotta meg a sors, és nincs olyan ruhadarab, ami ne állna jól neki. Legutóbb egy szemkápráztató, tűzpiros ruhában kapták lencsevégre, a látvány pedig teljesen lenyűgözte a követőit.

Akár egy díva

Tolvai Renit 2010-ben ismerte meg az ország: ekkor jelentkezett a Megasztár 5. szériájába, amit végül meg is nyert, s ezzel együtt elnyerte „Az Év hangja Magyarországon” címet. Itt ismerkedett össze Kállay-Saunders Andrással, akivel 11 együtt töltött év után végül a szakítás mellett döntöttek. A szomorú hír szinte sokkolta a rajongókat: bár a sztárpár sosem engedett igazán betekintést a magánéletükbe, rendszeresen posztoltak romantikus, közös fotókat, emellett gyakran írtak hozzászólásokat egymás bejegyzései alá, így tudni lehetett, hogy minden rendben van köztük. Hivatalosan egyikőjük sem beszélt arról, hogy mi vezetett konkrétan a kapcsolatuk felbomlásáig, azonban úgy tudni, az énekesnő régóta vágyott már arra, hogy szerelme feleségül kérje őt – ám mivel a lánykérésre a sok együtt töltött év ellenére sem került sor, a kapcsolatuk végül zátonyra futott. Arról egyelőre nem tudni semmit, hogy rátaláltak-e újra a szerelemre valaki másnak a személyében, az azonban egyértelmű, hogy a szakmai sikerekből egyikőjüknek sincs hiánya, a közösségi oldalukra feltöltött fotókból pedig látszik, hogy külön-külön is jól érzik magukat a bőrükben. Kifejezetten igaz ez Renire, akitől sosem állt távol, hogy merész fotókat posztoljon magáról, legutóbb azonban olyan képekkel lepte meg a követőit, melyektől mindenkinek leesett az álla. Galériánkban megmutatjuk, hogyan pózolt dívaként a kameráknak az énekesnő:

Az elmúlt 13 évben sok minden történt Renivel, ahogyan ő maga is rengeteget változott: a koronavírus-járvány berobbanásakor például drasztikusan elmélyült a diétázás és az egészséges életmód világában, ennek köszönhetően pedig 17 kilótól szabadult meg.
Kattints a további képekért!

Reni egyre gyakrabban dicsekszik édesanyjával, ami nem is csoda, hiszen az 56 éves Georgeta igazán elbűvölő és sugárzó nő.

Leadfotó: Instagram/ tolvaireni

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Utazás
Az esztendő kilencedik hónapja a nyár szerelmeseinek kedvezett, azonban lassan beköszönt az október, és ezt egyre inkább tükrözi az időjárás is.
Lifestyle
Valószínűleg te is használtad már, sőt, el is gondolkodtál azon, miért van a kocsiban a fejed fölött egy fogantyú. Bizonyára van is egy elképzelésed arról, mit keres ott, de könnyen lehet, hogy a...