Tolvai Renátának gyerekkorában is súlyproblémái voltak

A 2010-es év hangja a Megasztárral nem csak a fődíjat, és az azzal járó sikert nyerte el, de a műsor új szerelmet is hozott a lány életébe, és egy valóságos tündérmesébe csöppent. Tolvai Renáta azonban nem mindig volt ilyen szerencsés.

Az énekesnő édesanyja, Georgetta a Storynak elmesélte, hogy Reninek elég nehéz gyerekkora volt. Mindig is az volt az álma, hogy egyszer sikeres énekesnő lesz, ezért már ötéves kora óta csak az éneklésnek él, azonban Romániában nem tudott egyről a kettőre jutni.

Tolvai Renáta édesanyján érződik, hogy még most sem fogja fel a lánya hirtelen jött népszerűségét, olyan fájdalommal beszélt az elmúlt tizennégy évről. Reninek ugyanis nem csak az énekesi karrierjének sikertelenségével kellett megküzdenie, hanem súlyproblémáival is. „Külön étrendet alakítottunk ki neki, három éven át hetente mértem a súlyát, a derék- és combkörméretét..." – vallotta be Georgetta a Storynak.

Reni a Megasztár óta nem csak hatalmas népszerűségnek örvend, de a 2010-es év magánéletében is sikeresnek mondható. A lány kapcsolatai eddig sorra zátonyra futottak, most viszont a szerelem is bekopogtatott az ajtóján Kállay-Saunders Andás képében.

Az énekesnő ma sem az a piszkafa alkat, férfi rajongói azonban telt alakjától is megőrülnek, összességében tehát a Megasztár legnagyobb nyertese címet minden szempontból Tolvai Renáta tudhatja magáénak.

 

Oldalak

Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...