Till Attila: Utálom, hogy nem leszek már 20 éves

„A magánéletben én is egy teljesen normális ember vagyok, aki küzd az elemekkel” – A népszerű műsorvezetővel az ÖsszeEsküvők adása előtt beszélgettünk a műsorról és az élet nagy kérdéseiről.

 
Jelenleg az ÖsszeEsküvők című műsort vezeted. Szerinted miben más, mint a többi valóságshow?

Tilla: Általában minden valóságshow-ban hasonló korosztályú fiúk és lányok küzdenek a győzelemért. Itt viszont van egy nehezítő tényező, hogy a mamák - a jövendőbeli anyósok - gyakorlatilag sok mindenbe beleszólhatnak, és ezáltal óhatatlanul befolyásolják a valóságshow-nak a végkimenetelét.
 
 
A műsor végén a nyertes párnak össze kell házasodnia. Szerinted ez tud igaz lenni?

Tilla: Szerintem abszolút. Voltak valóságshow-k és műsorok, ahol születettek igaz szerelmek, gondoljunk csak a Megasztárra, ahol Caramel és Bartók Eszti egymásba szeretett, vagy a Big Brother-ben Évire és Renátóra. Igaz később elváltak útjaik, de azért szerették egymást. Az emberi érzelmeknek teljesen mindegy, hogy egy valóságshow-ban vagyunk vagy sem, hogyha két ember egymásra talál, akkor azt a szerelmet, vonzódást nem lehet megállítani. Hogy mennyire lesz tartós egy ilyen viszony, az szerintem nem valóságshow függő.
 
 
Nem gondolod, hogy a valóságshow-k rossz követendő példát mutatnak be a közönségnek…

Tilla: Nem gondolom, hogy ilyen könnyű morális rendet tartani az emberek között. Nem hiszem azt, hogy ha a tévében szép dolgokat mutatunk, akkor szép lesz a világ, ez hülyeség. Az egy másik kérdés, hogy kisebb korosztályú gyerekeknek, miért kell nézni ilyeneket, mert szerintem sem kell. Meg kéne adni nekik is a választási lehetőséget, ami a szülők felelőssége is. Nem mindig mindenről a tévé tehet.
 
 
Liptai Claudiával szuper párost alkottatok. Hogy érzed magad Peller Mariann mellett?

Tilla: Mariannt egyáltalán nem ismertem. Először idén tavasszal A Nagy Duettben dolgoztunk együtt, mindketten szereplőként. Ennek ellenére az ÖsszeEsküvőkben könnyen össze tudtunk csiszolódni. Az igazsághoz azért hozzátartozik az is, hogy mi igazából csak péntekenként találkozunk, amikor is dolgozunk, tehát olyan, hű de nagy barátság nem tudott köztünk kialakulni. Szoktunk telefonon beszélni, már a műsor elejétől kezdve, hogy érezze a törődést. Megbeszéljük az előző napi adásokat, de nem járunk össze. Nekem ez elég, nem kell mindenkivel sülve-főve együtt lenni. Claudiával erős barátság van köztük, egy kölcsönös baráti-kollegiális vonzalom, könnyen mosolygunk egymásra, bár vele sem találkozom a hétköznapokban.
 

Számos műsorban megmutattad a rátermettséged. Tud még kihívást jelenteni az ÖsszeEsküvők vagy a Megasztár 6 vezetése?

Tilla: Minden műsor más, most például nagyon izgalmas élőben bejelentkezni, kapcsolni a rezidenciát, majd felkonferálni, hogy mi történt a lakókkal és beszélni a fiúkkal vagy a mamákkal. Ilyen műsort eddig még nem vezettem, így nagyon izgalmasnak találom. Az ÖsszeEsküvők előtt A Nagy Duett-ben szerepeltem, az is egy másfajta élmény volt, és a Megasztár vezetése is más feladatot jelent.
 
 
Melyik műsorban érzed a legjobban magad?

Tilla: Mindegyikben: a Megasztárokat nagyon szerettem, A Nagy Duettben imádtam, hogy szereplők vagyunk, nagyon érdekes volt. A Sztárok a jégen-ben nagyon szerettem korcsolyázni, az egy nagy kihívás volt, hogy sportolni kell. Én bírtam a Mr. és Mrs.-eket is, ott nagyon sokat nevettünk. Mindig azt szeretem, amit épp csinálok. A Rolling Stones is megmondta, hogy mindig az a legjobb lemez, amit épp csinálunk, mert azzal vagyunk elfoglalva, az tölti ki a napunkat, ezzel én is így vagyok.
 
 
Nézni mit szeretsz?

Tilla: Nem vagyok túl jó tévénéző, kapcsolgatós-típus vagyok. A feleségem szokta is mondani, hogy miért kell egyből elkapcsolni, mikor reklám jön - ez a pasiknak a mániája. Az én tévénézési szokásom az nem köthető csatornához, de mivel Tv2-es vagyok, onnan indulok és ott végzem, de a többi csatornát is nézem. Nem nézek rendszeresen tévét, nincs sorozatom se, amit mindig megnéznék, én a filmekre vagyok ráállva.
 
 
Milyen jellegű filmeket szeretsz?

Tilla: Jobban szeretem a komoly filmeket, de kikapcsolódásképpen más műfajt is nézek, a lövöldözős, rendőrös moziktól kezdve a nőknek kitalált romantikus filmekig.
 
 

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!