Terhes Kate Middleton - Hivatalosan is bejelentették

Végre beigazolódott az örömhír, mely szerint Katalin hercegné babát vár. A hivatalos bejelentést maga Vilmos tette hétfőn Londonban, a hercegi irodában.

"A herceg és a hercegnő boldogan jelenti, hogy Cambridge hercegnője gyermeket vár" - olvasható a hivatalos közleményben, amely szerint II. Erzsébet angol királynő hamarosan dédnagymama lesz. A hercegi párra 2011-es házasságkötésük óta nagy nyomás nehezedett, nemrég rugdalózót kaptak ajándékba, és szinte minden hónapban különböző híresztelések kaptak szárnyra az érkező trónörökösről.

Ezek szerint azonban valóban igazat beszélt a hercegnő régi barátnője, aki már az elmúlt néhány héten azt rebesgette, hogy Katalin babát vár, és a hercegi pár december elejére tartogatja a nagy bejelentést.

A BBC azt írja: „a királyi család nagyon örül a hírnek. Katalin szóvivője szerint a hercegnőt jelenleg egy londoni kórházban kezelik, mert nehezen viseli a reggeli rosszulléteket, pár napig benntartják. Katalin a terhesség korai szakaszában van.”

David Cameron brit kormányfő a Twitteren azt írta: nagyon örül a hírnek. "Csodálatos szülők lesznek" - írta a kormányfő. A brit munkáspárt vezetője, Ed Miliband ugyanitt azt írta: "fantasztikus hír ez Kate-nek, Vilmosnak és az országnak. A királyi babát az egész nemzet ünnepli".

Mi is szívből gratulálunk nekik!

Fotó: parameter.sk
Szerző: Stranszki Tímea

Oldalak

Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....