Ők lettek a legjobbak - Átadták a Televíziós Újságírók díját

De mindenki Istenes Bence melegítőjére figyelt.

Gála

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták, Kovács Patrícia és Thuróczy Szabolcs a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át, Danis Lídiát pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

Hatodik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Az RTL Klub öt, a TV2 négy, az HBO három, a VIASAT3 egy, a Spektrum Home egy elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői voltak hivatalosak.

A gálaesten a szervezők megemlékeztek az idén elhunyt Baló Györgyről és Andy Vajnáról. A Budapest Music Centerben rendezett, több mint kétszáz vendég részvételével zajló esemény házigazdája Demcsák Zsuzsa volt.

Lapozz, mutatjuk, kik lettek a legjobbak!

Fotó: Televíziós Újságírók Díja

Oldalak

Szólj hozzá Te is!