Tatár Csilla: "Nem félek újra férjhez menni"

Sokszor mondják, hogy a szerelem mindenre képes. Például arra is, hogy meggyógyítsa egy csalódott nő lelkét, és akár a méhét is. Tatár Csilla nemrégiben még azt hitte: neki nem adatik meg, hogy gyermeke legyen, aztán jött a férfi, aki megváltoztta a műsorvezető életét. Csilla azt mondja: szeretne örök hűséget fogadni Balázsnak.

Eljött az igazi

Csilla nemrég elárulta a HOT! magazinnak adott interjújában, hogy nem fél másodjára is örök hűséget fogadni, ugyanis saját állítása szerint Balázs személyében megtalálta az igazit.

"Attól, hogy volt egy kudarccal végződött házasságom, még nem csalódtam a házasság intézményében. Előbb-utóbb mi is kimondjuk a boldogító igent, de arról mindenki csak utólag fog értesülni. Az is lehet, hogy csak ketten leszünk. Egy meghitt, csendes szeánszra vágyom." - árulta el a magazinnak Csilla.

A tökéltes férfi​

"A lelkem mélyén mindig egy olyan férfira vágytam, mint Balázs. Nagyon büszke vagyok rá. Ha akkor, amikor először találkoztunk a reptéren és kezet fogtunk, valaki azt mondja nekem, hogy két évvel később ez a férfi lesz a társam a gyermekem apja, biztos, hogy szóhoz sem jutok. Lenyűgöző az élet kiszámíthatatlansága. A barátom lett, most pedig az az ember, akit mindennél jobban szeretek." - áradozott a barátjáról a tévés.

Fotó: Facebook/Tatár Csilla hivatalos oldala

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!