Sztárok

Újabb hajmeresztő titok derült ki Tápai Szabina és Kucsera Gábor szakításáról: ez a fejlemény mindent megváltoztat

Eddig csak a többszörös házasságtörőnek kikiáltott Kucsera Gábor állt a támadások kereszttüzében, ám a legfrissebb híresztelések szerint Tápai Szabina sem volt a hűség eleven szobra.

Egy meglepő szakítás, és ami mögötte van

Szinte naponta kerülnek napvilágra újabb és újabb meglepő részletek az egykori sztárpár, Tápai Szabina és Kucsera Gábor szakításával, illetve válásával kapcsolatosan. Február elején atombombaként robbant a hír: tíz év házasság után a két egykori sportoló véget vet románcuknak. Először Tápai nyilatkozott a váratlan fejlemény kapcsán: elmondta, hogy két és fél évig várt arra, hogy férje megtegye az első lépést viszonyuk rendezése érdekében, ám ez a pillanat végül sosem jött el. A híresség hozzátette: nem csupán emiatt futott zátonyra a házasságuk, Kucsera részéről ugyanis megcsalás is történt. A hazai sajtó azóta több "potenciális szeretővel" is összeboronálta a korábbi kajakost - többek között Sydney van den Bosch korábbi szépségkirálynővel (aki ráadásul jelenleg is házasságban él). A 40 esztendős ex-sportoló csak jóval később kommentálta a válása kapcsán kirobbant médiabotrányt: a Retró Rádió műsorában úgy fogalmazott, a történtek alaposan megtépázták, mivel nem számított arra, hogy a nyilvánosság elé kerülnek magánélete féltve őrzött titkai. A közelmúltban egy újabb megdöbbentő híresztelés látott napvilágot a magyar sajtóban, mely az egész eddigi történetet teljesen új megvilágításba helyezi.

A TV2 Tények Plusz című műsorának riportere a médiabotránnyal kapcsolatos legfrissebb pletykák hátterének próbált meg utánajárni.
Kattints a további képekért!

Ismét feltűnt volna a színen egy nő a válófélben lévő ex-sportoló múltjából?

Leadfotó: Facebook / Hir Online 24

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...