Sztárok

Táncolva tért vissza a színpadra Kulka János - Senki nem számított a szereplésére

Kulka János újra a régi! Erre utal legalábbis, hogy a színész ismét a Katona József Színház színpadára állt, ahol egy rövidke táncot is ellejtett. Nézd meg a róla készült videót!

Kulka János újra színpadon!

Kulka János, aki tavasszal stroke-ot kapott, amelyből szerencsésen felépült, ismét a régi. Erre utal legalábbis, hogy a színész részt vett a Katona József Színház által a Színházak Éjszakájára írt A nagy tapsrend című produkciójában. Ez volt az első alkalom, hogy a rajongók a színpadon láthatták betegsége óta, ráadásul a színművész rögtön egy tánccal nyitott.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Újabb SMS-es csalás terjed Magyarországon: az elkövetők több ezer forintos bírság befizetésére szólítják fel áldozataikat a rendőrség nevében küldött üzeneteikben.
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívás jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...