Sztárok

Megtörte a csendet Tahi Tóth László özvegye: Így ment el a legenda

Most először szólalt meg, elmondta, hogyan búcsúzott el tőle.

Felesége titkolta Tahi Tóth László betegségét

Az ország imádott színésze, Tahi Tóth László idén februrárban hunyt el, körülbelül egy éve betegeskedett. Tavaly a színpadon lett rosszul, akkor egy agyműtéten is átesett. Felesége, Szilvia most a Best magazinnak árulta el, a színész agyában daganatot találtak, de ezt a nyilvánosság előtt szándékosan titkolták. Ugyanakkor tudták, nincs esély a felépülésre.

"Legfőképpen Laci érdekében tettem ezt. Meg akartam neki adni az esélyt, hogy méltósággal teli életet élhessen, gyógyulhasson. Sajnos előre lehetett sejteni, hogy pár hónap múlva kiújul a betegség, és akkor már nem vállalkoztunk műtétre, nem volt értelme" - mesélte a lapnak az özvegy, aki most nyilatkozott először szeretett férje halála óta.

"Odamentem hozzá, lecsuktam a szemét, ráhajoltam a mellkasára, és bár azt éreztem, hogy még él, az már csak az én szívem dobbanása volt. Soha nem felejtem el, amikor egyszer együtt jöttünk haza a kórházból, én tudtam, mi vár ránk, sírtam, ő pedig halkan megjegyezte: ‘Szilvikém, tudni kell szépen meghalni.’ És az én férjem tudott szépen meghalni" - árulta el a szívszorító részleteket Szilvia.

"Nem szabad a dolgot annyira erőltetni, hogy belebetegedjek."

Leadfotó: RTL Klub

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...