Ruhájuk beszélt helyettük: sztárok, akik titkos üzenetet rejtettek outfitjükbe

Több olyan híresség van, aki úgy öltözött fel egy eseményre, hogy ruhaválasztásával erősen utalt valamire – ezeket a titkos jelentéseket pedig csak az igazán sasszeműek tudják kiszúrni.

Meg sem kellett szólalniuk

Az általunk viselt szerelések gyakran kifejezik személyiségünket, érdeklődésünket vagy akár társadalmi helyzetünket – nincs ez másként a reflektorfényben lubickoló hírességek esetében sem, akik sokszor nemcsak önmagukról árulnak el ezt-azt ruhaválasztásukkal, hanem a divatot használják fel arra, hogy valamit a nyilvánosság tudtára adjanak. Legyen szó akár arról, hogy bizonyos darabokat valódi írásos üzenettel látnak el, vagy egy korábbi megjelenésüket alkotják újra, a szemfülesek könnyen kiszúrhatják, milyen rejtett információkat bújtatnak el outfitjeikben. Galériánkban most összegyűjtöttük a legemlékezetesebbek!

Katalin hercegné egy egyszerű kék ​​pöttyös darabpt viselt, amikor 2013 júliusában bemutatta a világnak az újszülött György herceget. Ezzel kedvesen tisztelgett néhai anyósa, Diana előtt, ugyanis a nagyon hasonlított ahhoz, amit Diana viselt, amikor annak idején Vilmos herceggel elhagyta a kórházat.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle már majdnem két évtizede áll a figyelem középpontjában; kezdetben színésznőként, majd királyi személyként, most pedig közéleti szereplőként tevékenykedik a nyilvánosságban – s ahogyan fokozatosan megváltozott a szerepe a reflektorfényben, úgy alakult át az öltözködési stílusa is.

Leadfotó: Emma McIntyre/Getty Images for Academy Museum of Motion Pictures

Forrás

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.