Így festettek a celebek, amikor először vörös szőnyegen mutatkoztak

Sokat változott a divat 1980-hoz vagy 1990-hez képest, így nem csupán mi fogjuk a fejünket a régi fotókat és szettjeinket elnézve, de a sztárok is. Most összegyűjtöttük, hogyan festettek a legmenőbb hollywoodi sztárok első vörösszőnyeges megjelenésükön.

Rengeteget változtak a világsztárok

A vörös szőnyegen való megjelenés a mai hírességek számára már teljesen bevett szokás. Pontosan jól tudják, hogy mit viselhetnek, kikkel mutatkozhatnak és hogyan válaszolhatnak a riporterek kérdéseire. De ez nem volt mindig így, hiszen valamikor ők is idegenként csöppentek bele a fényűző világba. Mára már a legnagyobb világsztárok otthonosan mozognak a vörös szőnyegen és nem jelent problémát számukra egy-egy újabb megjelenés. Galériánkban egészen 1990-től gyűjtöttük össze a legnagyobb színészek és közéleti személyiségek első vörös szőnyeges szerepléseit.

Britney Spears 1999-ben adta ki debütáló nagylemezét, amivel rögtön be is robbant a zeneiparba. Hihetetlenül bájos arca, mosolya már akkor is mindenkit levett a lábáról - sajnos, ma már nem emiatt és zenéje miatt beszélnek róla.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak