Sztárok

Egymás tükörképei is lehetnének: 10 sztár, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra – fotók

Nem csalás, nem ámítás: ezeket a sztárokat első pillantásra simán összekevernéd te is.

A természet furcsa játéka

A lelkünk mélyén mind arra vágyunk, hogy egyediek és különlegesek legyünk, ezért a mindennapok során igyekszünk olyan ruhákat és frizurákat hordani, melyek megkülönböztetnek minket a többi embertől, sőt még a sminkünket is úgy igazítjuk, hogy az a saját igényeinknek megfelelő legyen. Mindez természetesen a hírességekre is igaz, a legtöbbjüket pedig felismerjük akár száz közül is, ám vannak olyanok, akik egyáltalán nem állnak rokoni kapcsolatban, mégis úgy hasonlítanak egymásra, akár az ikerpárok. Emiatt könnyen megeshet, hogy valaki első pillantásra összekeveri őket, pedig valójában teljesen különböző emberekről van szó. Galériánkban mutatunk néhány olyan világsztárt, akik a megszólalásig hasonlítanak egymásra:

Sarah Hyland és Mila Kunis
Kattints a további képekért!

Szinte lehetetlen különbséget tenni a két nő között, annyira nagy a hasonlóság – nem csoda, hogy az egész világ felfigyelt a hollandiai lányra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az Ikrek kapcsolata szintet léphet: jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás. Heti horoszkóp.
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...