Jól állt nekik a pocak: Ők voltak 2017 legszebb sztárkismamái - Fotók

Nézd meg, kik voltak idén a legszebb kismamák!

1. Szabó Zsófi

Törékeny alkata miatt mindenki arra számított, a 29 éves Szabó Zsófi pocakja jóllátható lesz majd, ám ez olyannyira nem így lett, hogy rajongói egyenesen aggódni kezdtek a műsorvezetőnő miatt. Még Zsófi édesanyja is döbbenten figyelte kislányát, aki a 8. hónapban is ugyanúgy festett a képernyőn, mint a baba előtt. A pici végül december negyedikén látta meg a napvilágot és a Mendel nevet kapta.

2. Kate Middleton

Szeptember 4-én a királyi család hivatalos bejegyzéseben tudatta a nagyvilággal, hogy Kate Middleton harmadik gyermekével várandós. A 35 éves Katalin hercegné korábbi két terhessége nem volt teljesen veszélytelen, ez pedig most sem volt másként. Súlyos reggeli rosszullétek gyötörték, de szerencsére már jól van.

3. Szinetár Dóra

A 40 éves Szinetár Dóra és szerelme, Makranczi Zalán márciusban jelentették be, hogy újabb családtag érkezése várható. A kicsi ősszel, néhány nappal a kiírt időpont előtt született. Benjaminnál később Down-szindrómát állapítottak meg, a megrázó hírre azonban mind Dóráék, mind a gyerkőcök végtelen szeretettel reagáltak, és a lehető legbüszkébbek a babára.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!