Sztárok, akik súlyproblémával küzdenek

Még a hírességek is küszködnek súlyproblémákkal.

A sztároktól azt szoktuk meg, hogy mindig tökéletes sminkben és frizurában csillognak a vörös szőnyegen. Ennek ellenére ők is csak emberek, akik ugyanolyan problémákkal küszködnek, mint mindenki más. Ezek egyike az állandó diéta és fogyókúra a tökéletes alakért.

 

Jessica Simpson-t folyamatosan kritizálják
A híres embereket a róluk készült fotórengeteg segítségével mindenki alaposan szemügyre veheti és megkritizálhatja, amit sokan rendszeresen meg is tesznek. Számos énekesnőt és színésznőt illetnek kegyetlen megjegyzésekkel az alakját és a testsúlyát illetően.

Jessica Simpson például hosszú hetekig volt gonosz viccelődések céltáblája, miután egy fellépése alkalmával nem túl előnyös fotókat készítettek róla.
Carrie Fisher, a Star Wars egykori Leila hercegnője úgy határozott, majd ő megmutatja a gúnyolódóknak. Egy speciális diétával a közelmúltban 25 kilótól szabadult meg. Van aki viszont nem foglalkozik az őt ért kritikákkal, ilyen például Kelly Clarkson. Felháborodva nyilatkozta, hogy az úgynevezett rajongóknak nem a ruhaméretével, hanem a dalaival kellene foglalkozniuk, ő pedig köszöni szépen, jól érzi magát a bőrében.

 

Kate Winslet bírósághoz is fordult
Jennifer Love Hewitt és Mischa Barton ugyanígy megkapták a maguk adagját a csúfolódásból és kritikából. A két színésznő hol karcsúbb, hol teltebb alakkal jelenik meg a nyilvánosság előtt, de úgy tűnik velük soha nem elégedettek: hol kórosan soványnak, hol túlsúlyosnak bélyegzik őket.

Tyra Banks már pereskedéssel fenyegetőzött, miután egy bulvárlap fürdőruhás fotókat közölt róla, amelyeken világosan látszott, hogy az egykori modell kissé elengedte magát az utóbbi időben. A szintén súlyproblémákkal küzdő Kate Winslet pedig végül bíróságra is vitte az ügyét. A színésznőt mindig is érzékenyen érintette a téma, hiszen már az iskolában is dagadéknak csúfolták. Egy magazint azért perelt be, mert azt állították, hogy egy étrend specialistához jár tanácsadásért.

A galériában összegyűjtöttünk néhány „kövérnek” titulált hírességet. Többségüket az utca embere valószínűleg nem illetné ezzel a jelzővel, de Hollywoodban kegyetlenebbek a kritikusok.
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!