Sztárok

Vavra Bence: „Bárkinek a nevét mondták volna ki a végén, megérdemelt győzelem lett volna”

Véget ért a Sztárban sztár nyolcadik évada: a győztes Vavra Bence lett, aki a döntőben egy Sam Smith dalt adott elő, emellett Zsédával is duettezett egyet. Bence nemrég a Femcafe.hu-nak adott interjújában mesélt a műsorról, valamint arról, hogyan éli meg a győzelmét.

Vavra Bence az idei évad győztese

Rendhagyó időpontban, szombaton véget ért a Sztárban Sztár nyolcadik évada, melyben újabb hírességek szálltak harcba, hogy hétről hétre hazai vagy külföldi zenei legendák bőrébe bújva bizonyítsanak a TV2 színpadán. Az utolsó megmérettetés nehéznek bizonyult: a döntőben már csak négyen versenyeztek egymással, s még az adás első felében kiderült, hogy negyedik helyezettként Ember Márknak kellett búcsúznia a műsortól, majd a harmadik helyen Szekeres Adrienn végzett, a dobogó második helyét pedig Marics Peti szerezte meg. Végül könnyek között és sok-sok nevetés közepette megszületett a győztes: a 8. alkalommal megválasztott legsokoldalúbb előadó Vavra Bence lett. Az énekes nemrég a Femcafe.hu-nak mesélt a műsor során szerzett tapasztalatairól, a győzelméről, valamint arról, mik a tervei a közeljövőben.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.