Sztárok

A tévénézők két nagy kedvence esett ki: ők ketten búcsúztak a Sztárban sztártól ezúttal

A jövő heti adásban már csak hat versenyző átalakulását láthatjuk majd a Sztárban sztár színpadán, hiszen ezúttal két kiesője is volt a műsornak.

Fergeteges showműsornak és átalakulásoknak lehettünk szem- és fültanúi

Ahogyan az eddigiek, úgy a Sztárban sztár 9. évadának ötödik élő showja sem okozott csalódást a televíziónézőknek és a műsor kedvelőinek: ezúttal is hihetetlen átalakulásoknak lehettünk szemtanúi, melyekben a maszkmestereknek is óriási szerepe volt, hiszen néhány hazai hírességre szinte rá sem lehetett ismerni a szakemberek fantasztikus munkájának köszönhetően. Gubik Petra egy az egyben Azahriah volt külsőleg, Schoblocher Barbara pedig remekül alakította Liza Minnelli karakteres egyéniségét, és előadásával megidézte a színházak világát. Valkusz Milán Zséda után ismét egy női énekes, Loalwa Braz Vieira bőrébe bújt, így ezúttal lambadázott, azonban alakítása nem aratott osztatlan sikert a zsűritagok közt. Mégsem ő volt viszont, aki az első körös szavazás végén elsőként búcsúzott a műsortól: a nézők és a zsűri összesített pontjai és szavazatai alapján Kamarás Iván esett ki, ám az estének itt még nem volt vége, hiszen ezúttal két sztár számára is véget ért a Sztárban sztár.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.