Sztárok

Egészen durva szereplőgárda lesz a Macskák filmes adaptációjában

Jön a világhírű musical filmváltozata.

Igazi sztárparádé

Andrew Lloyd Webber világhírű musicaljét is filmre viszik a közeljövőben, ráadásul nem is akármilyen sztárparádé lesz a szereplők között.

Többek között Idris Elba, Taylor Swift, James Corden, Jennifer Hudson és Ian McKellen is benne lesz a moziban, legutóbb pedig Judi Dench is helyet kapott a filmadaptációban. Dench szerepe azért is izgalmas, mert az ő karakterét, Old Csendbelenn szerepét eddig férfiak játszották csak és kizárólag.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Vészesen közeleg a határidő: ma, azaz május 21-e éjfélig tudod kiegészíteni, valamint elfogadni a NAV által elkészített szja-bevallási tervezetet. Ha mindezt mégis elmulasztanád, komoly...