Sztárok

Egyetlen fotón Szellő István összes gyermeke: hihetetlen, milyen nagyok már a legendás híradós csemetéi

Az RTL legendás híradósának 4 gyermeke született az évek során, a sztárcsemetéket azonban csak nagyon ritkán láthatjuk közös felvételen.

Közös fotón Szellő István tehetséges gyermekei

A népszerű televíziós első gyermeke korábbi feleségétől, Etter Dalmától született: Dr. Szellő András ma már 27 esztendős, jogászdoktorként keresi a kenyerét. 21 esztendős fia, Ádám - aki teniszezőként szerzett vitathatatlan érdemeket - Szellő és második neje, Kiss Mónika fogorvos nászából született. A televíziós tragikus körülmények között elhunyt egykori élettársa, Naim Renáta ikergyermekeknek adott életet: az állatorvosi pálya iránt érdeklődő Manna, valamint a média- és kommunikáció területe felé kacsintgató Alen ma már 14 esztendősek. Nemrégiben különleges fotó landolt a világhálón, melyen mind a 4 sztárcsemetét szemügyre vehetjük. Lapozz!

A 4 gyermek és büszke édesapjuk: a Best magazin tette közzé ezt az elbűvölő fotót a népes családról.
Kattints a további képekért!

A modell-színésznő és férje, Som Krisztián házassága a közelmúltban ért véget. Som-Balogh Edina többször is hangsúlyozta, óriási terhet jelent számára, hogy egyedülálló édesanyaként kell boldogulnia, férje azonban - olybá tűnik - máris túltette magát a szakítás jelentette megrázkódtatáson.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...