Napok óta alig alszik – Nagyon izgul a világverseny miatt Szarvas Andi

Az idei Magyarország Szépe hamarosan Kínában képviseli hazánkat.

Nagy kihívás vár rá

A Miss World Hungary idei győztese, Szarvas Andi hamarosan elutazik Kínába, Sanya városába, hogy a a 68. Miss Worldön összemérhesse szépségét a világ másik, 130 országának legszebb lányaival. A 20 éves szépségkirálynő november 9-én indul útnak, amire élete legnagyobb lehetőségeként és kalandjaként tekint. A pakolást már elkezdte: egy nemzeti, öt koktél- és öt estélyi ruhát már el is csomagolt a nagy napra.

Szarvas Andit telefonon kerestük meg, hogy meséljen, miként készül a jövő heti utazásra. Elmondta, hogy bár nagyon várja a megmérettetést, a készülődés szinte minden napját kitölti és folyamatosan úgy érzi, hogy valamit elfelejtett.

„Minden erőmet és energiámat ebbe fektettem. Csak erre tudok gondolni, hogy hamarosan Kínába utazom. Nagyon nagy felelősség, hogy az egész országot képviselem a világ előtt. Sokat edzettem, angol órára jártam és lelkileg is igyekeztem felkészítettem magamat az útra. Nagyon érzékeny és családcentrikus alkat vagyok, a szeretteim nagyon fognak hiányozni. Még sosem töltöttem el egyedül, a családom nélkül egy teljes hónapot. Ráadásul nagyon izgulós típus is vagyok, már napok óta alig bírok aludni az izgatottság miatt” - mesélte Andi a Femcafe.hunak.

Új impulzusok

A környezetváltozás teljesen új lesz a fiatal lány számára, hiszen a legtöbb időt eddig szülővárosában, Vésztőn töltötte. Ázsiában még sosem járt, így egyszerre tekint kíváncsisággal és félelemmel az utazás felé. A legjobban az étkezés miatt aggódik.

„Szerencsére sok segítségem van a felkészülésben és remek tanácsokkal látott el a tavalyi Magyarország Szépe, Koroknyai Virág is. Biztosan lesznek váratlan dolgok a kulturális különbségek miatt, mert ők például teljesen más ételeket esznek, mint mi. Nagyon bízom benne, hogy mivel az világ minden tájáról érkezünk a versenyre, azért lesznek nemzetközi ételek is, amik ráadásul még egészésesek is. Mindenesetre már bekészítettem egy adag mogyorót és fehérje szeleteket, hogyha nagyon nem tetszik az ellátás, akkor se maradjak éhen” - mondta nevetve a szépség.

Az idei Magyarország Szépe azt mondja, hogy kettős érzelmei vannak: egyfelől dúl benne a versenyszellem, másfelől nem akar rágörcsölni a dologra és szeretné kalandként megélni a lehetőséget. Már megnézte egy-egy ellenfelét és bár mindegyikőjüket szépnek találja, szerinte nagyon kevés a különleges, karakteres lány. Szeretne nyerni, de már elégedett lenne azzal is, ha bekerülne a TOP3-ba vagy a TOP10-be. A fogadóirodák szerint utóbbira igen jó esélye van.

Sarka Kata és Rogán Cecília büszke az eredményre.

Leadfotó: facebook.com/szarvasandreaofficial

Oldalak

Szólj hozzá Te is!