Elérkezettnek látták az időt: Szabó Zsófi és Shane Tusup megpecsételték a szerelmüket

Szabó Zsófi és Shane Tusup erős érzelmeket táplálnak egymás iránt, s kapcsolatuk lépésről lépésre egyre komolyabbá válik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a pár újabb nagy lépésre szánta el magát.

Dúl a szerelem

Izgalmas, s egyben mesébe illő hónapok állnak Szabó Zsófi és Shane Tusup mögött: bár a két híresség egy ideig titkolni próbálta a románcukat, végül nem sokkal ezelőtt ország-világ előtt felvállalták, hogy valóban egy párt alkotnak. Elárulták, hogy nagyon boldogok mióta egymásra találtak, s míg Shane élete párjának tartja Zsófit, a műsorvezetőnő úgy érzi, végre olyan férfi lépett az életébe, akinek őszintén meg mer nyílni. Mindketten kudarcba fulladt házasság után érkeztek a kapcsolatba, amely ugyan eleinte lassan kezdett alakulni, mostanra nagyon komolyra fordult. Shane az Amerikából Magyarországra érkező édesanyjának, Cheryl Ann-nek is bemutatta új párját, sőt, már a szülők is megismerték egymást. Úgy tűnik, Zsófi és Shane valóban három méterrel a föld felett járnak, nemrég ugyanis megpecsételték az összetartozásukat – ráadásul nem is akárhogyan. További részletek a galériában!

Amikor rátalálunk a párunkra, sokunkat fog el az a semmihez sem hasonlítható érzés, hogy szeretnék az egész világgal megosztani a boldogságunkat és megpecsételni a szerelmünket. Nos, pontosan így gondolhatja ezt Zsófi és Shane is, mivel úgy döntöttek: itt az ideje annak, hogy mindketten viseljék a románcuk szimbólumát.
Kattints a további képekért!

Bár Szabó Zsófi és Shane Tusup viszonylag rövid ideje van együtt, mostanra egyértelművé vált mindenki számára, hogy nem csak futó kalandról van szó.

Leadfotó: Instagram/ shanetusup

Oldalak