Újabb csapás érte a koronavírus után Szabó Ádámot

Az énekes begipszelt kézzel jelentkezett.

Mi történt?

Szabó Ádám március elején jelentkezett a szomorú hírrel, miszerint ő is elkapta a koronavírust, ráadásul éppen a lehető legrosszabbkor. Az énekes épp ekkor akarta bejelenteni rajongóinak, hogy pár nappal később egy online koncerttel készül, ám a betegség keresztülhúzta a számításait. Ádám erős has- és hátfájással küzdött, de megnyugtatta rajongóit, hogy ettől függetlenül jól érzi magát a bőrében. „Kérlek Titeket, hogy akik ezt a vírust nehezebben vészelik át és sokkal rosszabb állapotban vannak, nekik szurkoljunk és kívánjunk nekik nagyon sok erőt és kitartást! Én úgy érzem, hogy megúsztam és eddig tényleg szinte semmit nem érzek, ami elviselhetetlen lenne, viszont rengetegen vannak kórházakban és sokkal rosszabb helyzetben, nekik nagyon kell az erő és a hit! És a családjuknak, barátaiknak is!” – írta közösségi oldalán Ádám. 10 nap múlva már negatív tesztjével pózol az Instagram-oldalán, és azóta egy online koncerttel is megörvendeztette a rajongókat.

Az énekes már korábban is beszámolt arról, mennyire megviselik a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások, és most újabb szerencsétlenség érte.

A részletekért lapozd fel a galériánkat!

Egyelőre nem alakul túl rózsásan Szabó Ádám 2021-es éve. Először a koronavírus (amit sikerült legyőznie szerencsére), azután meg ez…
Kattints a további képekért!

A fiatal sztár mindenkit meglepett a bejelentéssel.

Leadfotó: instagram.com/szaboadamofficial

Oldalak

Szólj hozzá Te is!