Sztárok

Egy évvel ezelőtt köszönt el: ezekkel a szavakkal búcsúzott az RTL Híradójától Szabados Ági

Egy évvel ezelőtt ezen a napon jelentette be a neves műsorvezető, hogy feláll a hírolvasói székből. Szabados Ági ezt követően lett az RTL Reggelijének új arca.

A neve összeforrt az RTL Híradóval

Nyolc és fél éven át minden hétvégén Szabados Ágival találkozhattak a nézők, ha az RTL Híradóját választották. A jeles műsorvezető tavaly döntött úgy, hogy csaknem egy évtized után feláll a hírolvasói székből. A rajongóknak azonban egyáltalán nem volt okuk az aggodalomra: a televíziós nem ment messzire, hiszen ő lett a Reggeli című műsor új arca. De idézzük is fel röviden, hogyan búcsúzott el a Híradótól a 35 esztendős médiaszemélyiség!

"Csodálatos 8 év volt, de úgy döntöttem, hogy most befejezem" - mondta akkor a műsorvezető. A bejelentésről készült videót itt tudod megtekinteni.
Kattints a további képekért!

Korábban sosem látott képeket osztott meg magáról Erős Antónia. A fotókon tökéletesen látszik, milyen gyönyörű menyasszony volt.

Leadfotó: Szabados Ági

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...
Lifestyle
Nem, most nem a fahéjról és nem is a szódabikarbónáról van szó, létezik ugyanis egy sokkal hatásosabb csodaszer, amit a kávédba csempészhetsz, ha azt szeretnéd, hogy beinduljon szervezeted zsírégető...