Sztárok

Sylvester Stallone is hadat üzent a koronavírusnak, méghozzá nem is akárhogy

Rocky legendás megformálója most a koronavírus-járvány ellen szállt ringbe.

Ismét a ringben

Az új koronavírus-járvány immáron az egész világot élénken foglalkoztatja - a kínai Vuhan városából kiindult fertőzés nem csupán Európa-szerte terjedt el, de az Amerikai Egyesült Államokban is egyre több friss megbetegedést regisztrálnak. A pánik mindeközben nőttön nő, és úgy tűnik, immáron nem csupán az átlagemberek igyekeznek védekezni a vírus ellen, de a világsztárok is megteszik a kellő óvintézkedéseket. A járvány elleni ádáz küzdelemből a népszerű színész, Sylvester Stallone is kiveszi a részét. A TZM információi szerint az egykori Rocky ismét szorítóba lépett, és most a koronavírus ellen vette fel a kesztyűt. Szó szerint!

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.