Sztárok

Dancing with the Stars: Sydney van den Bosch elárulta, mitől félt a legjobban – videó

Hamarosan negyedik évadával visszatér a TV2 képernyőjére a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A lenyűgöző produkcióban többek között tánccipőt húz Sydney van den Bosch egykori szépségkirálynő is, aki partnerével, Ádám Csabával adott interjút a Femcafe.hu.nak.

Hamarosan újra mindenki táncol

Három éve töretlen népszerűségnek örvend a Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának magyar szériája a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. A folytatásra nem kell sokat várnia a rajongóknak, hiszen október 14-től megkezdődik a küzdelem a Dancing with the Stars 2023-as trófeájáért – mint ahogyan azt a Femcafe.hu is megírta, nemrég bemutatkoztak az idei táncospárok, köztük Sydney van den Bosch is, aki – bár elmondása szerint nem félős típus –, egy valamitől mégiscsak tartott az első próbákat megelőzően. A részleteket az alábbi videóban találod:

Óriási meglepetésként ért mindenkit, hogy a Dancing with the Stars negyedik szériájának egyik versenyzőjeként láthatjuk újra képernyőn Eszenyi Enikőt, aki a showműsor sajtótájékoztatóján adott interjút a Femcafe.hu-nak.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?