David Bowie udvarolt neki, ma már plasztikrém: így néz ki most Sydne Rome - fotók

A Guldenburgok örökségének gyönyörű színésznője felismerhetetlenre operáltatta magát.

Szépségével mindenkit megbabonázott

Egy amerikai-olasz filmszínésznő, aki olyan gyönyörű volt, hogy színészi játéka majdnem lényegtelen volt a külvilág számára. Sydne Rome a nyolcvanas évek elején robbant be a köztudatba aerobik-videóival, majd énekes és színészi feladatokat is kapott német, spanyol és olasz produkciókban. Udvarlói szép számmal akadtak, ő azonban hűséges alkat volt - 1987-ben férjhez ment Roberto Bernabei-hez, aki mellett a mai napig kitart. Bár közös gyermekük sosem született, az örökbefogadás mellett döntöttek és két brazil árvát, Vanessát és Jessicát fogadták örökbe. Sydne Rome egyébként karrierje kezdete óta, az 1970-es évek eleje óta él Olaszországban - nevéhez hűen, éppen Rómában. A szexszimbólum azonban mára csak árnyéka önmagának, ami nem feltétlenül a 70 évének, hanem a plasztikai sebészeti iránti rajongásának "köszönhet". Az egykor feltűnő szépségből mára valami egészen meghökkentő látványt nyújtó, műanyagarcú idős hölgy lett.

Sydne Rome lábai előtt hevertek a férfiak, még David Bowie is udvarolt neki.
Kattints a további képekért!

Maria Callas, a 20. század egyik legnagyobb énekesnője és az opera koronázatlan királynője volt, akiért az egész világ rajongott. Noha a karrierje tele volt sikerekkel, a magánéletéről ez korántsem volt elmondható, ugyanis bőven kijutott neki a szenvedésből…

Leadfotó: Jean-Louis Atlan/Sygma via Getty Images)

Oldalak

Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.