Sztárok

Sütő Enikő elárulta titkát: Minden étkezés előtt elvégzi ezt a gyakorlatot

Az egykori szupermodellen meg sem látszik az idő múlása.

Kortalan szépség

Sütő Enikő számára nemcsak a természetes szépség, de az egészséges táplálkozás is legalább annyira fontos. Az egykori modell 61 évesen is fiatalokat megszégyenítő formában van, tudását és tapasztalatait modelliskoláján keresztül igyekszik átadni a következő generációnak. Persze nemcsak nebulóknak, de követőinek elejt néha egy-egy hasznos tanácsot, melyeket érdemes megfogadni, hiszen ő az élő példa arra, hogy a szépség nem kor függvénye. Nemrég egy posztjában fejtette ki, miféle egyszerű gyakorlattal gondoskodhatunk egészségünkről és mindössze csak annyi a dolgunk, hogy étkezés előtt beiktassuk szertartásszerűen a gyakorlatot.

Lapozz!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...