„Csak akkor álltam meg, amikor kórházba kerültem” – Vetéléseiről vallott Sütő Enikő

Az 57 éves Sütő Enikőt akkor ismerte meg az ország, amikor tinilányként a Fabulon naptej plakátjára került, mint modell. A szépséges lány ezután nemcsak manökenként épített mesés karriert, de ügyvédként is szép sikereket ért el. Magánélete ezzel szemben mindig viharos volt, gyermeke nem születhetett, három házassága pedig tönkre ment. Egy interjúban most utóbbiról vallott.

16 évesen kezdődött a modellkarrierje

Sütő Enikőt 16 évesen Fenyő János fedezte fel, ő készítette róla azt az ikonikus fotót, amellyel a Fabulon plakátjára került. Enikő modellkarrierje ezzel vette kezdetét, később megnyitotta modelliskoláját, amely már csaknem 25 éve működik. Ha mindez nem lett volna elég, jogot végzett, majd ügyvédi irodát nyitott, amely 10 éven át üzemelt.

Egy újabb vetélés ébresztette rá, ideje lassítani

Az 57 éves modell a közelmúltban interjút adott a Kiskegyednek, amelyben elárulta, szülei fogorvosnak vagy gyerekorvosnak szánták, nem pedig modellnek vagy jogásznak. Enikő azonban utóbbiakat választotta és nagyon keményen dolgozott, míg be nem következett az, ami minden nő rémálma.

„Naponta 12-14 órát dolgoztam. Vezettem az irodát, pereket vittem, modellkedtem, hétvégeken pedig az iskolámban tanítottam. Alapítottam egy magyar-amerikai kozmetikai céget. És azt gondoltam, hogy sikeres vagyok. Azt hittem, hogy így kell élni, rohanni hajnaltól éjszakáig. Csak akkor álltam meg, amikor kórházba kerültem. Egy újabb vetéléssel...” – mesélte a lap újságírójának.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: mediaklikk.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!