Sztárok

Új szerepben, másik csatornánál folytatja Stohl Luca

Élő műsorok és podcastok fűződnek Stohl Luca nevéhez, több médiumnál dolgozott riporterként kulturális és infotainment műsorokban. Pár nap múlva azonban egy teljesen új feladatkörben kezdi meg tevékenységét.

Híradó műsorvezetőként debütál

Stohl Luca édesapja, Stohl András nyomdokába lépve évek óta tévézik, 2016 óta dolgozik a médiában, ekkor lett a Fem3 Café műsorvezetője, az eltelt években pedig több feladatkörben és médiumban is kipróbálta magát, többek között nagyszabású televíziós show háziasszonyaként is. Tavaly hagyta ott a TV2-t, most pedig az is kiderült, hol folytatja. Május 13-tól az ATV képernyőjén lesz látható, ráadásul egy számára teljesen új szerepkörben: ő lesz a csatorna új híradós műsorvezetője Nemes Anna és Gajdos Tamás mellett – adta hírül az atv.hu.

Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok az ATV csapatához. Már gyerekként érdekeltek a világ történései, a gimnáziumban is én tájékoztattam az osztálytársaimat, ugyanis híreket olvastam a szünetben. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a mostani feladat milyen felelősséggel jár, nagyon várom, hogy végre én informálhassam a nézőket a legfrissebb hírekről” – fogalmazott Stohl Luca.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója elárulta: tovább folytatódik az ATV tavaszi megújulása. „Nagyon örülünk annak, hogy Köböl Anita után Stohl Luca is velünk dolgozik. Stohl Luca hetek óta keményen készül a bemutatkozásra, beszédtanárral gyakorol, híradós szövegeken dolgozik, szerkesztőkkel konzultál. A Híradó az ATV egyik legfontosabb műsora, a többi műsorunkhoz képest is szélesebb nézőközönség követi, naponta százezrek nézik, ez mindannyiunkat kötelez” – mondta el az igazgató.

A Barátok közt egykori Noémijét tinilányként ismerte meg az ország, mára pedig gyönyörű felnőtt nővé érett, ráadásul néhány éve gyermeke is született.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
A mikrohullámú sütő remek találmány, de csak abban az esetben, ha tudod, hogyan kell használni.
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...