Sztárok

Micsoda gének! Íme Sting elképesztően jóképű fia

A zenész ma ünnepli 69. születésnapját.

Az egyik legnépszerűbb zenész

1951. október 2-án született Gordon Matthew Thomas Sumner, ismertebb nevén Sting. Az angol énekes-dalszövegíró szerény körülmények között, népes családban nőtt fel, négy testvér közül a legidősebbként. Már hétéves korától segített tejkihordó apjának a munkában. Egészen fiatalon már tudta, hogy zenész akar lenni. Estéit, hétvégéit és vakációit azzal töltötte, hogy képezze magát zenei téren. Karrierje mégis döcögősen indult: dolgozott kalauzként, építőmunkásként, volt adóhivatali dolgozó, és mirelitüzemben is dolgozott. Később elvégezte a tanítóképző főiskolát, és dolgozott is két évig tanítóként egy kis bányásfaluban. 1977-ben határozta el magát és Londonba költözött. Ugyanebben az évben alakult meg az azóta már legendássá vált The Police, ami elindította a világhírnév felé vezető úton.

Sting később szólóban is sikeres előadó lett, összesen több mint 100 millió lemeze kelt el világszerte. Csillaga van Hollywoodban a hírességek sétányán és II. Erzsébet királynő a Brit Birodalom Rendjének tagjává avatta.
Kattints a további képekért!

A házaspár kisfia már egyhónapos!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Miló Viktória szerint nem szégyen szakember segítségét kérni, ha valaki lelki problémákkal küzd. Az egykori profi ökölvívó nemrég azt is elmesélte, hogyan és minek köszönhetően tett szert nagy...
Fashion&Beauty
Horváth Csengének nem lehet oka panaszra: a gyönyörű modell már számtalanszor bebizonyította, hogy rajzolni sem lehetne nála szebbet, legutóbbi fotósorozata pedig annyira dögösre sikerült, hogy azt...
Sztárok
Erzsébet állítólagos kedvenc fia nem fogja annyiban hagyni a döntést, állítólag kész arra is, hogy a rendőrségen tegyen panaszt ügyével kapcsolatban.