Sztárok

Hosszú hallgatás után megszólalt a nyilvánosságtól visszavonult Stahl Judit - ezzel foglalkozik most az egykori tévés

Stahl hosszú ideig elválaszthatatlan volt a TV2 Tények című műsorától, majd irányt változtatott, és egy főzős produkcióban próbálta ki magát. De mivel foglalkozik napjainkban a kisképernyőről régóta eltűnt híresség?

Nem híradósként akart nyugdíjba menni

Stahl most a Nők Lapjának adott terjedelmes interjút, melyben többek között arról is szót ejtett, miért hagyta ott annak idején a Tényeket, s miért érezte úgy, hogy egy főzős műsor több potenciált rejt a számára. Elárulta például, hogy figyelme azért fordult a gasztronómia felé, mert az egyik legnagyobb félelme az volt, hogy híradósként fog majd megöregedni. Nem így történt, sőt az azóta eltelt évek rengeteg izgalmas változást hoztak számára.

„Akkoriban jó fizetést kaptam, főleg azért, hogy a híradózás mellett semmi mást ne csináljak. Ám olyasvalakinek, akinek állandóan ötletei támadnak, ez inkább nyomasztó. Fontos persze a pénz, de az életem még fontosabb volt. Abban mindenképpen mázlim van, hogy nem túl nagyok az igényeim. Így neveltek. Még mindig ugyanabban a hetvenhat négyzetméteres lakásban lakom, és nagyon szeretem. Nincs magánrepüIőm, és már nem is lesz. Elmondom, mi az én luxusom. Például, ha külföldre utazhatok kiállítást nézni. Úgy gondolom, ételre érdemes költenem... és képzőművészetre. A ruhák egyáltalán nem érdekelnek” - mondta a Nők Lapjának a korábbi műsorvezető, aki lányáról is mesélt a lapnak.
Kattints a további képekért!

A Maszk, A John Malkovich-menet, a Vanília égbolt és A doboz színésznője módfelett élvezi a civil életet: már nem igazán kívánkozik a kamerák elé, és ha a lesifotósok el is csípik az utcán, szinte biztos, hogy smink nélküli külsővel mutatkozik.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az Ikrek kapcsolata szintet léphet: jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás. Heti horoszkóp.
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...