Sztárok

Ismét összeházasodott a sztárpár - megőrülnek ezért a ruháért a nők!

Párizsban is tartottak egy esküvőt.

Álomesküvő

Ismét bekötötték Sophie Turner fejét: a Trónok harca Sansáját újra oltár elé kísérte szerelme, Joe Jonas, a Jonas-Brothers sztárja - írja a TWN. A pár idén májusban egyszer már kimondta a boldogító igent, Las Vegasban, miután az énekes bandája fellépett a Billboard Music Awardon. A sztárpár sosem titkolta, terveznek egy másik esküvőt is, ahol a családjaik és barátaik előtt is megerősítik a fogadalmukat. Ez a nap is eljött, Sophie Turner ruhájától pedig elájult a világ! Gyönyörű képek érkeztek.

Lehetett volna sejteni, hogy valami készül: Sophie ugyanis alig egy hete egy szerelmes képet osztott meg Joe-val Párizsból. A szerelem fővárosa, esküvőre a legtökéletesebb választás...
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.