A Trónok harca fiatal színésznője ma már családanya - 10 dolog, amit nem tudtál Sophie Turnerről

Tudtad, hogy Justin Bieber egyszer megsiratta Sophie Turnert?

Tudtad?

Még csak nemrég töltötte a 25-öt Sophie Turner, angol színésznő, aki 10 évvel ezelőtt első és ezidáig legismertebb szerepével, a Trónok Harca Sansa Starkjaként robbant be az életünkbe. A fantasy-sorozatban nyújtott teljesítménye által nemcsak hogy az egész világon megismerték a nevét, de a kritikusok elismerését is kiérdemelte. Amellett, hogy szerepet vállalt még egy nagysikerű filmsorozatban – Jean Grey bőrébe bújt több X-Men filmben is –, 2019-ben két alkalommal is kimondta az igent a Jonas Brothers nevű fiúbandából ismert Joe Jonasnak, akivel tavaly megszületett az első gyermekük.

Cikkünkben összegyűjtöttünk 10 érdekességet, amit még a legnagyobb rajongók sem biztos, hogy tudtak a feltörekvő színésznőről!

Megdolgozott a sikerért és a csillogásért: munkásosztálybeli családból származik, 1996-ban született Angliában. Édesanyja tanítónőként, apja gyári munkásként dolgozott. Ikertestvére még az anyaméhben elhunyt. Két idősebb bátyja van, akikkel gyerekkorában sokat mókázott, kedvenc időtöltésük a sárban való dagonyázás volt.
Kattints a további képekért!

Brutális támadást intéztek Lady Gaga kutyasétáltatója ellen. A fegyveres rablók nem ismertek kegyelmet, ám szerencsére az egyik fürge kutyának már sikerült meglógnia.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!