Sztárok

Solti Ádám édesapja megtörte a csendet: rendszeresen látogatja a házasságon kívül született unokáját – Ezt árulta el a kisfiúról

Az egész országot megdöbbentette Solti Ádám vallomása, miszerint hosszú ideig titkolta a felesége előtt, hogy a szeretője gyermeket szült neki. A félrelépésről most a színész édesapja, Solti Ferenc is megszólalt, akit nagyon megviseltek az elmúlt napok történései.

Neheztel rá a család

Solti Ádám nemrég drámai őszinteséggel vallott magánéleti kudarcairól: mint kiderült, a Barátok közt egykori szereplőjének van egy kisfia, ám nem a feleségétől, hanem a szeretőjétől – a színész a szüleinek és két testvérének elárulta a titkát, ám az édesanyján kívül szinte mindenki ellene fordult, a szeretőt és a gyermeket támogatták az ügyben. A történtek megosztják a családot, Ádám fogászati auditorként dolgozó édesapja, Solti Ferenc azonban reméli, fia egy napon majd megköszöni mindazt, amit érte és az unokájáért tesz. „Aki szelet vet, vihart arat, én pedig szeretném ezt a vihart mielőbb elcsendesíteni” – nyilatkozta a HOT! Magazinnak a férfi, akit nagyon megviseltek az elmúlt napok történései, s bár a család neheztel rá, amiért nyilatkozik, mindenképpen szeretné elmondani mindenkinek, hogy a fia jó ember, aki semmi olyat nem tett, amiért meg kéne kövezni.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?