Sztárok

Tragédia: Tíznaposan hunyt el Snoop Dogg unokája

Tragikus fordulatot vett a világhírű rapper és családja élete.

Kegyetlen tréfát űzött vele a sors

Amerika és egyben a világ egyik legismertebb rapperével, a még mindig csupán 47 éves Snoop Dogg-gal a közelmúltban kegyetlen tréfát űzött a sors. Először madarat lehetett volna vele fogatni a boldogságtól, hiszen már viszonylag fiatalon nagypapává lett, később azonban családjával együtt mély gyászba borult, ugyanis unokája tíznapos korában elhunyt. A borzalmas, felfoghatatlan tragédia megrázta az egész családot. Snoop Dogg fia, Corde Broadus végül erőt vett magán, és megosztotta a nyilvánosság előtt gondolatait gyermekéről, Kai-ról, akit alig több, mint egy héttel születése után elragadott a halál.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....