A keményszívű sztár is ellágyul néha: 62 évesen nősülni készül a mogorva mentor

Bár nem tűnik egy romantikus alkatnak, mégis karácsonykor jegyezte el gyönyörű szerelmét és gyermeke édesanyját, akivel kilenc éve alkotnak egy párt. Még idén újra bekötik a 62 éves Simon Cowell fejét.

Nem tűnik a legszerethetőbb figurának

Simon Cowell napjaink egyik legnagyobb zenei mogulja, a sikeres producer és vállalkozó fejéből pattant ki a The X Factor és a Got Talent című tehetségkutatók ötlete, amik később számos országban elterjedtek, hazánkban is évek óta sikeresen fut például az X-Faktor. Az említett műsorok angol verziójában jelenleg is mentorként tevékenykedik, híres csípős megjegyzéseiről és kemény kritikáiról. Ennek ellenére nagyon jó abban, amit csinál, felsorolni is nehéz lenne, hány előadót indított el a világhírnév felé vezető úton, de többek között neki „köszönhetjük” a One Directiont (és a fiúbanda összes szexi tagját), a Little Mix, valamint a Fifth Harmony láynegyütteseket, de ő egyengette olly Murs, James Arthur, vagy éppen Miley Cyrus kishúga, Noah Cyrus pályáját is.

A tévés személyiségnek azonban van egy puhább oldala is, amit bizonyít például immár kilenc éve tartó romantikus kapcsolata Lauren Silvermannal, akivel hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket. Igaz, a kezdet nem volt túl döccenőmentes, erről, valamint a lánykérésről a cikkünk következő oldalán tudhatsz meg részleteket.

Lapozz!

Oldalak