Sztárok

Síbalesetben sérült meg a színésznő, a kómából már sosem ébredt fel

A világsztár továbbra sem tudja elhinni, hogy ez valóban megtörtént velük.

Ma sem tudja felfogni, hogy történhetett

Liam Neeson évekig nem nyilatkozott arról a szívszaggató pillanatról, amikor szeretett feleségét, Natasha Richardson színésznőt az orvosok lekapcsolták az életfenntartó gépekről. A színész bevallotta, hogy évekkel a tragédia után sem realizálta igazán a fájó emléket és minden ajtónyitásnál azt hiszi, hogy a felesége az. A Loaded magazinnak adott interjúban annak idején a következőket nyilatkozta a világsztár: „Halála sosem volt valóságos, és mindig nem az. Vannak olyan időszakok, amikor hallom, hogy nyílik az ajtó és azt hiszem, hogy ő jön.”

Neeson felesége 2009. március 18-án hunyt el egy súlyos síbaleset következményében, nem volt remény, hogy felébred a kómából

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.