Sztárok

A hírnév átka: Sharon Stone-tól az Elemi ösztön miatt vonta meg a gyermekfelügyeleti jogát a bíróság

Habár a színésznő karrierjét az 1992-ben készült erotikus thriller izzította be, Stone most egy podcastben számolt be róla, milyen sérelmek érték a magánéletében a máig közönségkedvencnek számító kultfilm miatt.

A szőke femme fatale megszületik

Aligha van olyan mozirajongó, aki ne emlékezne 1992 egyik igazi kultuszfilmjére, a Paul Verhoeven rendezésében készült Elemi ösztönre. A művet máig a korszak egyik legsikeresebb és legizgalmasabb erotikus thrillereként tartják számon, s természetesen a két főszereplő, Sharon Stone és Michael Douglas karrierjének is óriási löketet adott. Sőt, Stone hollywoodi pályafutásának kezdete valójában épp ehhez a darabhoz köthető: az akkor még csupán 34 éves színésznő ezt követően vált a nagyvászon veszedelmes femme fatale-jává, (a kilencvenes években még többször eljátszotta e népszerű karaktertípust). Az Elemi ösztönben mindenesetre egy gyilkossági ügy kétes erkölcsű, ráadásul biszexuális gyanúsítottját formálta meg, és ha mindez nem lenne elég, a színésznőnek szerepe szerint rengeteget kellett meztelenkednie - az Elemi ösztönt megannyi ágyjelenet tarkította -, ezt pedig bő tíz évvel később a magánélete sínylette meg. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

A Variety szúrta ki, hogy a világsztár a Table for Two podcast legutóbbi adásában arról mesélt, az Elemi ösztönnek "köszönheti", hogy 2004-es válópere során elveszítette örökbefogadott fia, Roan gyermekfelügyeleti jogát.
Kattints a további képekért!

Hackman az ezredforduló tájékán döntött úgy, hogy leteszi a lantot, és teljesen visszavonul a szakmájától. A hetvenes évek egyik legnagyszerűbb amerikai színésze később is aktív maradt, íróként is sikeres karriert épített magának, az utóbbi néhány esztendőben azonban látványosan megváltozott az egykori híresség külseje: Hackman ma már jószerivel felismerhetetlen.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vastag Csaba és kedvese, Evelin hivatalosan is összekötötték életüket. Az énekes már a családalapításon gondolkodik.
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.