Új frizurájával sokkolja a rajongóit Selena Gomez

Végre kiderült, mi állhat Justin Bieber és Selena Gomez szakítása mögött. Nem mindennapi frizurával vezekel az énekesnő.

Fordulatos szerelem

Újabb nap, újabb hír, és újabb döbbenetes változás, ami a Selena Gomez - Justin Biebert szappanoperát illeti. Tavaly novemberben robbant a hír: Selena Gomez szakított The Weeknd-del. Nem kellett sokat várni, hogy a lehetséges okokra is fény derüljön, néhány nappal később lesifotók készültek az énekesnőről, aki Justin Bieberrel randizik. Együtt kajáltak, bicikliztek, nevettek - felcsillant a remény, a világ leghíresebb sztárpárja újra boldog lehet. Az elmúlt hetekben azonban már gyülekeztek a viharfelhők, egyre több pletyka kelt szárnyra, hogy Selena és Justin kapcsolata mégsem fog működni. Majd kiderült, ismét szakítottak. Az ok állítólag Selena anyukája, de most végre kiderült, nem ilyen egyszerű ez a történet. 

Egyszer volt hasonló

Nem ez az első jele annak, hogy Justin és Selena kapcsolata ismét zátonyra futott. Február közepén az énekesnő egy divatshow-n jelent meg, és azonnal a divatmagazinok címlapján találta magát. A haját ugyanis legalább harminc centivel hosszabbították meg, és új frufrut is kapott. Szinte ugyanezen a napon Justin Bieber pedig "hülyegyerek" frizurával bukkant fel az Instagramon. Igaz, nem a saját oldalán - őt paparazzik kapták így el. A lényeg: mindketten drasztikusan megváltoztatták a külsejüket. Úgy tűnik, ebből a szempontból most megint Selena volt a soros, és a lelki tipródásait egy újabb drasztikus beavatkozással fejezte ki. Olló alá ült!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!